حقیقت نوری اهل البیت(ع)
![]() |
اصغر طاهرزاده
1- کتاب پیش روی شما سلسله مباحثی است که در صدد است «جايگاه حقيقت نوري امام در هستي» را تبیین کند، تا نظرها را متوجه حقيقت بزرگي بنمايد که خداوند براي بشريت اراده کرده است. این کتاب به جايگاه قدسي امام نظر دارد، جايگاهي که امام از آن جايگاه، انسانها و جامعه را مديريت ميکند، آنهم مديريتي که تکوين و تشريع در آن هماهنگ است و اعتبارياتش ريشه در حقايق دارد.
2- بايد بهخوبي روشن شود که «خداشناسي واقعي» وقتي محقق ميشود که انسانها بتوانند در آينهي تمامنماي جمال انسانهاي کامل، با «الله» مأنوس شوند و اين موضوع ابتدا در کتاب «مباني نظري و عملي حبّ اهل بيت(ع)» مورد بحث قرار گرفت و در اين سلسله مباحث سعي شده با وسعت بيشتري مورد مداقّه قرار گيرد.
3- روايت مربوط به حقيقت نوري اهلالبيت(ع) طوري است که نميتوان با هر عقلي با آن روبهرو شد و لذا يا عدهاي از کنار آن ميگذرند و يا خيلي سطحي با آن برخورد ميکنند و در نتيجه بشريت از معارف و رازهاي بزرگي محروم ميشود. در اين سلسله مباحث سعي شده حداقل عظمت موضوع تبيين گردد و به معارف عاليهاي که توجه به اين روايات در پي دارد توجه شود.
4- مباحث در سه جلد تنظيم شده و بهتر است به ترتيبي که تنظيم شده، یعنی ابتدا کتاب «حقیقت نوری اهل البیت(ع)»، سپس کتاب «امام و مقام تعلیم به ملائکه» و پس از آن کتاب «امام و امامت در تکوين و تشريع» مطالعه گردد. در عين حال هرکدام ميتواند جداگانه مورد مطالعه قرار گيرد زيرا هرکدام از مباحث به روايت يا روايات خاصي نظر دارد که وجهي از حقيقت آسماني مقام امام را مطرح ميکند و سعي شده تا با دقت بر روي روايات مورد بحث، نکات ظريفي از موضوع امامت در هستي تبيين گردد و در نتيجه إنشاءالله سؤالات اساسي عزيزان در اين موضوع جواب داده شود.
چه نيازی به نبي
اصغر طاهرزاده
1-کتاب مذکور حاصل سخنراني استاد طاهرزاده است که پس از پيادهشدن از نوار، مورد بازبيني سخنران محترم قرارگرفت و به جهت این که تبيين موضوع نبوت و تقليد از فقيه برای نسل جوان ضرورت دارد در اختيار عزيزان قرار ميگيرد.
2- نياز به نبي و نبوت، چيزي است که عقل انسان بهخوبي متوجه آن است و عقل هرکس او را دعوت ميکند که نسبت به آن بيتفاوت نباشد و در آن تأمل کند. کتاب حاضر نحوهاي از تأمل بر روي نبي و نبوت و جايگاه فقيه و تقليد دارد.
3- روش ديني آن است که انسان بعد از آنکه باورهاي حقيقي را با عقل خود قبول نمود، آن را با جان خود احساس کند و علم حصولي خود را به علم حضوري تبديل نمايد و شاخصهي کتابي که روبهروي خود داريد دقيقاً از همين قرار است، و لذا سخنران محترم سعي ميکند با انواع مثالها چنين احساسي را در مخاطب خود ايجاد کند.
4- اساس کتاب بر روي اين نکته تأکيد دارد که اگر نتوانيم با شريعت الهي هماهنگ شويم، همواره بين پريشاني و پشيماني سرگردان هستيم و در نهايت با پشيماني کامل زندگي را به پايان ميبريم و اين پشيماني در ابديت ما تمام شخصيت ما را در بر ميگيرد. با ايمان به شريعت الهي است که ميتوانیم از گردونهي سرگرداني بين پريشاني و پشيماني رها شويم و با قلبي آرام و ضميري اميدوار زندگي کنيم و به قيامت منتقل شويم. إنشاءالله.
نام کتاب: لذت دیدار ماه
نویسنده: مهدی خدّامیان آرانی
ناشر: وثوق
تعداد صفحات: 80
کتاب «لذت دیدار ماه» در جهت رد کتاب «زیارت قبور، بین حقیقت و خرافات» نوشته شده است.
در ابتدای کتاب ماجرای اینکه چه اتفاقی افتاد که نویسنده به فکر نوشتن این کتاب شد، آمده است. جوانی، کتابی در دست دارد که میگوید زیارت قبور کاری خرافهپرستی است و کسانی که گفتهاند ائمه را زیارت کنید، همه افرادی بیدین و فاسق بودهاند. این جریان، شروعی بود برای تحقیق نویسنده و نوشتن کتاب.
این کتاب با آوردن حدیثی از کتاب «عیون اخبار الرضا علیه السلام» از «شیخ صدوق» و با علم «رجال شناسی» گفتههای کتاب «زیارت قبور، بین حقیقت و خرافات» را رد میکند.
کتاب همانند دیگر کتابهای «مهدی خدّامیان آرانی» حالت داستان دارد و نویسنده و خواننده همراه با هم به سفر میروند و نویسنده وقایع را بیان میکند.
در پایان کتاب قسمتی از مطالعات علمی و تخصصی نویسنده به زبان عربی بیان شده است تا افراد علاقهمند بتوانند اطلاعات بیشتری در رابطه با حدیث فضیلت زیارت کسب کنند.
به نام خدایی که حسین علیه السلام شیفته اش شد
خداوندا
تقدیرم را زیبا بنویس و کمکم کن
تا آنچه را تو زود می خواهی ، دیر نخواهم
و آنچه را تو دیر می خواهی ، زود نخواهم...
و بارِکْ لى فى قَدَرِکَ
حَتّى لا اءُحِبَّ تَعْجیلَ ما اَخَّرْتَ وَلا تَاْخیرَ ما عَجَّلْتَ
فرازی از دعای عرفه امام حسین (ع)
شک دارم که خالق ، دانه های انار زندگی مرا بی نظم چیده باشد

مابه کسانی که اهل کار فرهنگی هستند دائم می گوییم
به بعضی تکرار می کنیم
به بعضی التماس می کنیم
بعضی ها را در اینجا جمع می کنیم
و به بعضی پیغام می دهیم که آقا ! کار فرهنگی بکنید
جواب کار فرهنگی باطل کار فرهنگی حق است....
"شادی روحش صلوات"
شمایک آسمان باران نابی/برای خشکی چشم خرابی
میان کاسه های خالی ما/نزول قطره های مستجابی . . .